Hoogstamfruit Rivierenland

 

In oktober 2016 is de afdeling Hoogstamfruit Rivierenland opgericht als onderafdeling van VANL- TCW. De doelstelling is met name het instand houden van oude fruitrassen, het behoud van hoogstamboomgaarden in het landschap van Rivierenland en het stimulieren van nieuwe aanplant.
Daarnaast zal het bestuur  particulieren, bedrijven en gemeente(overheden) adviseren over allerlei onderwerpen die te maken hebben met hoogstamfruit.

Per 15 november 2016 heeft de Afdeling Hoogstamfruit Rivierenland het SKAL-certificaat gekregen.  Skal Biocontrole zet zich als toezichthouder in voor aantoonbare betrouwbaarheid van biologische producten in Nederland.

Ons fruit mag alleen biologisch heten als het productieproces aan wettelijke voorschriften voldoet. De Europese overheid bepaalt de regels, onze leden moeten als gecertificeerde bio-ondernemer regels naleven en SKAL controleert hierop. Zo kan de consument er van op aan dat ons biologisch product ook écht biologisch is.

Met de afgifte van dit keurmerk maken we de betrouwbaarheid van onze biologische producten zichtbaar voor afnemer en consument. Zo kunnen we bijdragen aan de aantoonbare betrouwbaarheid van de biologische sector.

 


Het correspondentie en bezoek adres de Afdeling Hoogstamfruit Rivierenland is: Pr. Bernhardlaan 5-12, 4191 AN Geldermalsen. Het K.v.K. nummer is 67095046 en BTW nummer is 8568.28.452.

 

Voor informatie en/of vragen kunt u contact opnemen met de secretaris van de Afdeling Hoogstamfruit Rivierenland dhr. Jan van den Berge. Hij is bereikbaar via telefoonnummer 0345-569521 / 06-14207545 en/of via email: hoogstamfruit@vanl-tcw.nl .  

 

 

U kunt ook contact opnemen met de voorzitter ......  vacature.